از اینکه زحمت داوری مقاله برای فصلنامه «تحقیقات فرهنگی ایران» را پذیرفتید بسیار سپاسگزاریم. داوری تخصصی فرایندی است که  از طریق آن مقالات وصول شده به فصلنامه توسط متخصصان حوزه مربوطه داوری و ارزیابی می‌شود. در این فرایند داوران نقاط ضعف و قوت مقاله را به صورت توضیحات و ذکر مصادیق آن در متن، برای نویسنده و سردبیر ارسال می‌کنند. این توضیحات و ارزیابی به سردبیر کمک می‌کند تا بهتر بتواند در پذیرش مقاله برای انتشار و یا عدم پذیرش آن تصمیم‌گیری نماید. توضیحات داوران برای نویسندگان مقاله بسیار ارزشمند است. چرا که با ذکر نقاط ضعف و قوت مقاله، نویسنده می‌تواند مقاله خود را جهت رسیدن به مرحله انتشار ارتقا دهد. داوران، نقاط ضعف مقاله را ـ که مانع از نشر مقاله می‌شود ـ مشخص می‌کنند. شاید داوری تخصصی نارسایی‌هایی هم داشته باشد اما در حال حاضر بهترین و استانداردترین شیوه برای تشخیص کیفیت مقاله و فصلنامه است.

ما به شما داوران محترم اطمینان داریم و می‌دانیم که داوری‌ها به‌موقع، عادلانه، عمیق و با دقت و با حفظ حقوق نویسندگان و حفظ تعهداتی که در برابر نویسندگان داریم، داوری خواهد شد. همینجا هیئت تحریریه و سایر دست‌اندرکاران فصلنامه از زحمات دلسوزانه شما و زمان ارزشمندی که برای داوری صرف می‌نمایید کمال تشکر را دارد و امید است مواردی که در ادامه می‌آید در داوری به موقع و موثر مقاله‌های وصول شده به این فصلنامه مفید واقع شود.

 

مسائل اخلاقیمسائل اخلاقی

داوری به موقع: خواهشمند است طوری برنامه‌ریزی کنید تا در طول 14 روز، داوری مقاله و تکمیل فرم مربوطه به اتمام برسد. در صورتی که به زمان بیشتر نیاز دارید و یا قادر به داوری مقاله نیستید، فورا به دفتر فصلنامه اطلاع دهید تا در صورت لزوم از داور دیگری دعوت شود.

حفظ محرمانگی: هر مقاله‌ای که برای داوری ارسال می‌شود یک سند محرمانه است و تا زمان انتشار نیز به صورت محرمانه باقی می‌ماند. خواهشمند است مقاله را به کسی نشان نداده و عقیده خود را در مورد آن به کسی ابراز نفرمایید. در صورتی که نظرتان بر آن است که همکاران دیگر برای داوری مقاله ارجح‌تر هستند، آن را  شخصا به آن همکار محترم انتقال ندهید و اجازه دهید تا این کار از طریق دفتر فصلنامه و با کسب اجازه آن همکار محترم صورت گیرد. از آنجا که مشخصات داور برای نویسندگان نیز کاملا محرمانه است، اطمینان حاصل کنید که توضیحات شما که در فایل مقاله درج شده است، بدون ذکر نام باشد. از دفتر فصلنامه نخواهید که هویت نویسنده را برای شما فاش کند. این فصلنامه برای تمامی داوران که جزو جامعه علمی کشور هستند ارزش و احترام قائل است و از افشای هویت نویسندگان تا زمان انتشار مقاله معذور است.

عدالت و بی‌طرفی: در صورتی که نقاط ضعفی در مقاله وجود دارد، به نقد نقاط ضعف مقاله بپردازید نه نقد نویسنده. واژه‌های ناخوشایند در داوری باعث می‌شود که خواننده به بی‌طرفی شما مشکوک شود؛ در نتیجه، حتی اگر نقدهای شما به‌جا و سازنده باشد، پذیرش آن از سوی نویسنده سخت خواهد شد. توضیحاتی که مربوط به نویسنده است باید او را متقاعد کند که: ۱. شما تمام مقاله را با دقت مطالعه نمودید؛ ۲. نقد شما کاملا به‌جا و بی‌طرفانه است؛ و ۳. شما در حوزه علمی مقاله متخصص و برای داوری آن واجد شرایط بودید. در صورتی که در جلب اعتماد نویسنده و برانگیختن حس سپاسگزاری او در داوری مقاله موفق نباشید، ممکن است زحمات شما در داوری به هدر برود.

تقلب یا سرقت علمی: در صورتی که مقاله مشکوک به تقلب و یا سرقت علمی است،  لطفا آن را با ذکر منبع و جزپیات لازم به سردبیر اطلاع دهید.

فریب: تشخیص فریب در مقاله بسیار سخت است، اما در صورتی که مشکوک بودید که یافته‌ها و داده‌های مقاله واقعی و صحیح نیست، این نگرانی خود را با سردبیر در میان بگذارید.

تضاد منافع: در صورتی که احساس می‌کنید نمی‌توانید یک داوری بی‌طرف انجام دهید، هر چه سریع‌تر مقاله را بدون داوری برگردانید و علت عدم داوری را به اطلاع سردبیر یا دفتر فصلنامه برسانید. در صورتی که قلم نویسنده و یا سازمانی را که مقاله مربوط به آن سازمان می‌شود را شناختید و می‌دانید که این موضوع در داوری شما موثر خواهد بود و داوری بی‌طرف نخواهد بود، باز مقاله را با ذکر دلیل و بدون داوری و به صورت محرمانه برگردانید.

 

نگارش گزارش داوری

به هنگام داوری با در نظر گرفتن موارد زیر نظر تخصصی خود را اعلام فرمایید.

۱. ارزیابی در نحوه ارائه مقاله

عنوان: آیا عنوان مقاله مناسب است؟ آیا به اندازه کافی خلاصه، شفاف و بیان کننده محتوای اصلی مقاله هست؟

چکیده: آیا چکیده منسجم و آینه تمام نمای مقاله هست؟ آیا اطلاعات و یافته‌های اساسی و مهم مقاله در چکیده گنجانده شده است؟

منابع: آیا از منابع مناسب، کافی و روزآمد در مقاله استفاده است؟ یک مقاله باید تقریبا سی منبع و بیشتر داشته باشد. آیا تمامی منابع ذکر شده در متن در بخش منابع نیز آمده است؟

ساختار و تعداد صفحات: آیا ساختار کلی مقاله به طور منسجم و یکپارچه نوشته شده است؟ آیا حداقل و حداکثر لازم در تعداد صفحات برای مقاله رعایت شده است؟

منطق: آیا مقاله به طور شفاف و صحیح نوشته شده است؟ و آیا مقاله دارای استحکام منطقی می‌باشد؟

شکل‌ها نمودارها و جداول: آیا شکل‌ها، نمودارها، و جداول به شکل شفاف و صحیح ارائه شده است؟

ترجمه انگلیسی چکیده: آیا واژگان و گرامر انگلیسی مورد استفاده  در چکیده انگلیسی به اندازه کافی خوب و صحیح نوشته شده است و فحوای علمی مقاله را به طور صحیح برای خوانندگان انگلیسی زبان می‌رساند؟

2. ارزیابی در کیفیت مقاله

نوآوری و اصالت: آیا مقاله جدید و اصیل است و نکته‌ای برای اضافه کردن به دانش موجود را دارد؟

اهمیت و تاثیر: آیا نتایج اراپه شده دارای اهمیت و تاثیر هستند و در پیشرفت زمینه مورد مطالعه مقاله موثر است؟ آیا احتمال دارد که این مقاله در آینده مورد ارجاع دهی دیگر نویسندگان و محققان در آینده قرار بگیرد؟

پیشینه تحقیق: آیا چارچوب نظری مقاله به نحو شایسته بیان شده است؟ آیا مفهوم مرکزی مقاله به طور شفاف توضیح داده شده است؟ آیا منطق پشت فرضیه متقاعدکننده است؟ آیا ادبیات تحقیق به طور مناسب در مقاله منعکس شده است یا برخی منابع مهم از قلم افتاده است؟

روش: آیا نمونه‌ها و متغیرهای فرضیه درست بکارگرفته شده است؟ آیا شیوه جمع‌آوری داده‌ها با تکنیک‌های تحلیلی به کار گرفته شده یکسان است؟ آیا مقاله دارای اعتبار درونی و بیرونی است؟ آیا تکنیک‌های تحلیلی‌ برای نظریه و سوالهای تحقیق مناسب است؟ و آیا به طور صحیح استفاده شده است؟

خطا: آیا خطایی در تکنیک، حقیقت و محاسبه و تفسیر اطلاعات وجود دارد؟

همپوشانی:‌ آیا یافته‌ها و داده‌های این مقاله با مقاله‌های منتشر شده یا در حال انتشار دیگری همپوشانی دارد؟ اگر اینطور است، جزئیات آن را ذکر فرمایید.

3. جمع‌بندی و نمره‌گزاری نهایی

علاوه بر توضیحات و کامنت‌ها، طبق آیتم‌های کمّیِ مشخص شده در فرم داوری، امتیازی را بین 0 تا 100 برای مقاله اختصاص دهید. مقاله‌هایی که امتیاز بالای 60  کسب می‌کنند در ردیف انتشار قرار خواهند گرفت.

بعد از مطالعه و تکمیل فرم داوری و نمره‌گذاری آن، یکی از موارد کلیدی زیر را برای سردبیر مشخص کنید.

پذیرش: در صورتی که مقاله با همان کیفیت فعلی برای چاپ مناسب باشد.

پذیرش با ویرایش جزئی: در صورتی که مقاله  با برخی اصلاحات جزئی قابل پذیرش باشد. لطفا تغییرات لازم را برای نویسنده در بخش مربوطه ذکر نمایید.

پذیرش با ویرایش کلی: در صورتی که مقاله تغییرات اساسی همچون گسترش تحلیل داده‌ها، بهبود پیشینه تحقیق و یا بازنویسی بخش‌هایی از مقاله نیاز داشته باشد.

رد: در صورتی که مقاله مناسب انتشار در این فصلنامه نباشد و به لحاظ محتوایی، اصلاحات اساسی و بنیادی نیاز داشته باشد به‌طوری که قابل ارائه در فصلنامه نباشد.

 

برخی نکات دیگر در نگارش گزارش داوری

درج نکات توضیحی روی اصل مقاله

در صورتی که قصد دارید بر روی مقاله به عنوان بخشی از داوری، کامنت درج نمایید، بعد از درج کامنت‌ها، آن را در حالت review قرارداده و سپس بارگزاری نمایید و دقت نمایید که اسم شما در کامنت‌ها مشهود نباشد.

توضیحات برای نویسندگان

  • ایده مرکزی مقاله و نقاط ضعف و قوت آن را برای انتشار ذکر نمایید.
  • پیشنهادها و کامنت‌های شما برای نویسندگان باید سازنده مفید باشد تا آنها بتوانند کیفیت علمی و ارائه مقاله خود را بهبود بخشند.
  • توضیحات خود را، چه مثبت و چه منفی، با ذکر مصادیق و شواهد و ارجاع به متن همراه کنید. به خاطر داشته باشید که داوری بدون توضیحات و ذکر نقاط ضعف و قوت و شواهد آن، به نسبت داوری غنی و مشروح، تاثیر بسیار کمتری دارد. چرا که داوری مشروح و با ذکر جزئیات لازم، مستند و قابل دفاع خواهد بود.
  • در صورت رد مقاله، دلایل خود را مرقوم نمایید. آن دلایل برای نویسنده ارسال خواهد شد.
  • برای کوتاه کردن زمان از وصول مقاله تا نشر، لازم است داوران تلاش کنند حتی‌الامکان تعداد رفت و برگشت مقاله بین نویسنده و داور را به حداقل برسانند. توصیه می‌شود در آماده کردن گزارش داوری، تمام موارد مهم را در اولین گزارش داوری خود ذکر نمایید.

توضیحات برای سردبیر

  • اگر مقاله را برای انتشار پذیرش نمودید به طور خلاصه اهمیت و نوآوری مقاله و شایستگی آن برای انتشار را برای سردبیر ارسال نمایید.
  • در صورت رد کردن مقاله، توضیح مختصری از دلایل رد مقاله را بنویسید.

آن دسته از توضیحاتی که محرمانه است و یا نیاز به اطلاع نویسنده نیست برای سردبیر ارسال می‌شود. در صورت مشاهده هرگونه تقلب علمی، تضاد منافع و ... باید در این بخش برای سردبیر ارسال شود.

 

مقاله‌های اصلاح شده
وقتی نویسنده در پاسخ داوران مقاله خود را اصلاح می‌کند، از آنها درخواست می‌شود که لیستی از تغییرات انجام شده و سایر توضیحات خود را برای ارسال به داور تهیه کنند. این نسخه اصلاح شده مقاله در صورت امکان برای داور برگردانده می‌شود تا با مشاهده تغییرات انجام شده نظر خود را مبنی بر تایید یا عدم تایید اعلام کند. در این قسمت نیز بین 0 تا 100 نمره‌ای برای مقاله اختصاص دهید. 
http://sites.jbjs.org/jbjs/jbjs_reviewer_cope_guidelines.pdf

 

نام داور رشته تخصصی وابستگی سازمانی
سیداحمد فیروزابادی جامعه شناسی، جامعه شناسی توسعه دانشگاه تهران
مجید فولادیان جامعه شناسی نظری و فرهنگی دانشیار گروه علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد
لیلا فلاحتی استادیار مطالعات زنان پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی
نعمت الله فاضلی انسان‌شناسی، علوم اجتماعی و ارتباطات دانشگاه
محمد فاضلی جامعه شناسی دانشگاه مازندران
محمدمهدی فتوره‌چی ارتباطات و فضای مجازی دانشگاه تهران
جلیل فتح آبادی روانشناسی تربیتی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه شهید بهشتی
سمیه فریدونی مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی
مقصود فراستخواه آموزش عالی، برنامه ریزی توسعه آموزش عالی مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی
زهرا فرضی‌زاده جامعه شناسی توسعه دانشگاه تهران
نجمه کیخا علوم سیاسی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی
الهه کولایی مطالعات زنان مطالعات منطقه ای دانشگاه تهران
علیرضا کوهکن دانشگاه علامه طباطبایی
مسعود کوثری جامعه شناسی بزرگراه جلال آل احمد، پل گیشا، دانکشده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
عبدالحسین کلانتری دانشیار جامعه شناسی،دانشکده علوم اجتماعی،دانشگاه تهران
محمدرضا کلاهی جامعه شناسی عضو هیأت علمی/ پژوهشکده فرهنگ و هنر جهاد دانشگاهی
محمد امین کنعانی جامعه شناسی عضو هیئت علمی / دانشگاه گیلان
امین کنعانی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه گیلان،کیلومتر شش جاده رشت تهران، رشت،گیلان
رضا کاوند عضو هیات علمی دانشگاه آیت الله بروجردی
افسانه کامران مطالعات هنر و زیبایی‌شناسی مدیر گروه هنرهای چندرسانه ای، سرپرست موزه دانشگاه خوارزمی
عباس کاظمی جامعه شناسی عضو هیأت علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی
جلیل کریمی جامعه شناسی، جامعه شناسی نظری و فرهنگی گروه جامعه شناسی، دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه رازی، کرمانشاه
الهه کریمی ریابی مطالعات روسیه دانشکده مطالعات جهان
خدیجه کشاورز مطالعات زنان، جامعه شناسی استادیار جامعه‌شناسی، گروه مطالعات زنان، موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تهران، ایران.‏
عبدالله گیویان ارتباطات دانشکده صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران
محمدرضا پویافر جامعه‌شناسی دین و فرهنگ دانشگاه علوم انتظامی امین
ناهید پوررستمی مطالعات ژاپن دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
حسین پاینده نظریه و نقد دانشگاه علامه طباطبائی
سیده راضیه یاسینی مطالعات هنر و زیبایی‌شناسی عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات
سیاوش قلی‌پور جامعه شناسی دکترای جامعه‌شناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه رازی
علی قنبری برزیان جامعه شناسی گروه علوم اجتماعی دانشگاه تهران دانشکده ادبیات و علوم انسانی
محمدرضا قانع علم اطلاعات و دانش شناسی گروه پژوهشی ارزیابی و توسعه ـ مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری
معصومه قاراخانی جامعه شناسی استادیار جامعه‌شناسی دانشکدة علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی
زینب قاسمی طاری دانشکده مطالعات جهان
حمیدرضا قربانی باستان‌شناسی گروه باستان شناسی، دانشکده هنر، دانشگاه بیرجند، بیرجند، ایران
نهال نفیسی استادیار گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی
علیرضا نیکویی گروه ادبیات دانشگاه گیلان
جمشید نوروزی تاریخ، تاریخ، جغرافیا و باستان‌شناسی دانشگاه پیام نور
رضا نوروززاده علوم تربیتی، روان‌شناسی، علوم رفتاری و تربیت‌بدنی مرکز نظارت ،ارزیابی وتضمین کیفیت- دفتر برنامه ریزی درس دانشگاه جامع علمی کاربردی
یونس نوربخش جامعه شناسی، جامعه‌شناسی دین و فرهنگ دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
اسداله نقدی جامعه شناسی همدان-دانشگاه بوعلی سینا-دانشکده علوم اجتماعی
حسن نمک‌دوست تهرانی
هوشنگ نایبی دانشگاه تهران
بهمن نامور مطلق
مریم ناخدا علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه تهران، دانشکده مدیریت
احمد نادری گروه انسان‌شناسی دانشگاه تهران
سید عبدالامیر نبوی علوم سیاسی گروه مطالعات منطقه ای. دانشگاه تهران
رضا نجف زاده علوم سیاسی عضو هیئت علمی
سیدمحمود نجاتی حسینی جامعه شناسی نظری و فرهنگی پژوهشگر جامعه‌شناسی در پژوهشکدة مطالعات فرهنگی و اجتماعی
امیلیا نرسیسیانس انسان‌شناسی (مردم‌شناسی)، علوم اجتماعی و ارتباطات عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
محمدتقی نظرپور مطالعات فرهنگی دانشگاه شهید بهشتی
حامد نصیری مدیریت دانشجوی دکترای دانشگاه علامه طباطبایی، دانشکده مدیریت و حسابداری
حسنعلی نصرآبادی فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه اصفهان
محمدصادق نصراللهی ارتباطات میان‌فرهنگی، جامعه‌شناسی ارتباطات استادیار/ دانشگاه امام صادق، گروه مدیریت و پژوهش ارتباطات
روح اله نصرتی انسان‌شناسی (مردم‌شناسی)، علوم اجتماعی و ارتباطات عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
سیدضیاء هاشمی جامعه شناسی دانشیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه تهران
جعفر هزارجریبی جامعه شناسی توسعه دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی
بهروز مینایی بیدگلی مهندسی و علوم کامپیوتر عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران
محمدقلی میناوندچال مطالعات رسانه دانشیار دانشکده ارتباطات و رسانه، دانشگاه صداوسیما
سیدجواد میری جامعه‌شناسی دین و فرهنگ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
حسین میرزائی انسان‌شناسی عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی
داود میرزائی فلسفه دانشگاه بوعلی سینای همدان
سیدمحمد میرسندسی جامعه شناسی، جامعه‌شناسی دین و فرهنگ دانشگاه امام حسین (ع)
حمیده مولایی ارتباطات دانشگاه تهران
کاظم موذن ارتباطات پژوهشگر
سید یعقوب موسوی دانشگاه الزهرا (س)
شایسته سادات موسوی ادبیات و فرهنگ ایرانی، زبان و ادبیات گروه زبان و ادبیات فارسی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
منیژه مقصودی مطالعات فرهنگی، انسان‌شناسی دانشگاه تهران - دانشکده علوم اجتماعی - دپارتمان انسان شناسی
مهدی منتظرقائم ارتباطات و مطالعات رسانه
رضا مهدی آموزش عالی عضو هیأت علمی موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور
شراره مهدی زاده جامعه شناسی استادیار گروه علوم اجتماعی دانشگاه الزهرا
عباس مهرگان جامعه شناسی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
مصطفی مهرآیین جامعه شناسی دانشگاه تربیت مدرس
مقداد مهرابی ارتباطات، ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه تهران
حسین مهربانی‌فر دانشگاه علوم اسلامی رضوی - مشهد
رضا ماحوزی نظریه و نقد دانشیار، گروه مطالعات فرهنگی، پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم
بهارک محمودی حنارود جامعه‌شناسی ارتباطات هیات علمی گروه روزنامه نگاری دانشگاه علامه طباطبایی
یوسف محمدی فر
مینا محمدی‌وکیل مطالعات هنر و زیبایی‌شناسی استادیار دانشگاه الزهرا
ژیلا محمدنیا آموزش زبان دانشگاه ارومیه
حسن محدثی گیلوایی جامعه‌شناسی دین و فرهنگ واحد تهران مرکزی دانشگاه ازاد اسلامی
ابراهیم محسنی آهویی ارتباطات و فضای مجازی دانشکده مطالعات جهان، دانشگاه تهران
مجید مختاری ارتباطات دانشگاه امام صادق
بهار مختاریان ادبیات و فرهنگ ایرانی دانشگاه هنر اصفهان
علی اصغر مروت فلسفه دانشگاه بوعلی سینا
علیرضا مرادی جامعه شناسی عضو هیات علمی گروه مطالعات فرهنگی- موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی
سیدهادی مرجائی جامعه شناسی موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی
ابوالفضل مرشدی جامعه شناسی دانشگاه یزد
امیدعلی مسعودی نظریه و نقد، جامعه شناسی دانشگاه سوره،تهران، ایران
جهانگیر مسعودی فلسفه و حکمت اسلامی. دانشکده الهیات. دانشگاه فردوسی مشهد. فلسفه تعلیم و تربیت. گروه مبانی تعلیم و تربیت. دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی
محسن‌حسام مظاهری جامعه‌شناسی دین و فرهنگ نشر آرما
امیر مظاهری
حشمت‌سادات معینی‌فر جامعه شناسی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
سعید معیدفر جامعه شناسی، علوم اجتماعی و ارتباطات دانشیار بازنشسته، دانشکدۀ علوم اجتماعی، دانشگاه تهران، تهران، ایران
کیوان آقامحسنی انسان‌شناسی (مردم‌شناسی) University of Guilan
صادق آبسالان جامعه شناسی نظری و فرهنگی دانشجوی دکتری جامعه شناسی فرهنگی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی
محمد آتشک مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی، مدیریت آموزشی رییس گروه آموزش و پژوهشهایی فرهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور
حمیدرضا آراسته مدیریت، آموزش عالی عضو هیأت علمی و رئیس دانشکده مدیریت، دانشگاه خوارزمی
مهرداد آشتیانی مهندسی و علوم کامپیوتر دانشکده مهندسی کامپیوتر. دانشگاه علم و صنعت ایران
عبدارضا رکن الدین افتخاری تاریخ، جغرافیا و باستان‌شناسی، جامعه شناسی استاد
محمد صادق افراسیابی سیاستگذاری فرهنگی دانشگاه سوره
محسن ایمانی فلسفه تعلیم و تربیت
حسین ایمانی جاجرمی جامعه شناسی دانشگاه
اصغر ایزدی جیران انسان‌شناسی عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه تبریز
زهره انواری انسان‌شناسی هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
الهام امین‌زاده
سعیده امینی مطالعات فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی
مسعود امید فرهنگ و شهر دانشیار گروه فلسفه دانشگاه
آرمین امیر جامعه شناسی نظری و فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی
نادر امیری انسان‌شناسی دانشگاه
لقمان امامقلی جامعه شناسی استادیار گروه جامعه شناسی دانشگاه کردستان
حسین ابراهیم آبادی روانشناسی تربیتی استادیار روان‌شناسی تربیتی پژوشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی
یعقوب احمدی فقه، اصول، علوم قرآنی و حدیث هیات علمی
شیرین احمدنیا جامعه شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی
بهرام اخوان کاظمی علوم سیاسی
لیلا اردبیلی علوم اجتماعی و ارتباطات دانشگاه
ولی اله اسفندیار علوم سیاسی استاد دانشگاه امام علی (ع)
ابوالقاسم اسماعیل‌پور مطلق زبان و ادبیات
محمد جواد اسماعیلی جامعه‌شناسی سیاسی استادیار دانشگاه بهشتی پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری
مهدی اسدی جامعه شناسی سیاسی و تاریخی، جامعه‌شناسی سیاسی
اباذر اشتری پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی
سیدمهدی اعتمادی‌فر جامعه شناسی دانشگاه تهران
فیروزه اصغری آموزش عالی موسسه مطالعات فرهنگی اجتماعی
عبداله بیچَرانلو مطالعات رسانه، ارتباطات و مطالعات رسانه دانشیار ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران
فرهاد بیانی جامعه شناسی گروه مطالعات علم و فناوری، موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم
محمد بیطرف بازی‌های رایانه، بازی‌های رایانه‌ای شبکه دو سیما
مهری بهار دانشیار گروه علوم اجتماعی دانشگاه تهران
محمدرضا بمانیان
خسرو باقری نوع پرست فلسفه تعلیم و تربیت
محمدحسین بادامچی جامعه شناسی موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی
سوسن باستانی جامعه شناسی دانشیار گروه علوم اجتماعی دانشگاه الزهرا
مرتضی بحرانی
کبری بخشی‌زاده برج دانشگاه علامه طباطبایی
بهزاد برکت زبان و فرهنگ گروه زبان انگلیسی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه گیلان
خدایار براری
مهین برخورداری اصفهان ملک شهر خ مطهری کوچه زعفران زاده پ 25 مجتمع یکتا واحد 6
حسن بشیر جامعه‌شناسی ارتباطات تهران-پل مدیریت-دانشگاه امام صادق (ع)-دانشکده فرهنگ و ارتباطات
حسین بصیریان جهرمی ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه علامه طباطبایی
ابراهیم توفیق جامعه شناسی سیاسی و تاریخی مدرس و پژوهشگر
فتانه تقی یاره مهندسی و علوم کامپیوتر دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر. داشگاه تهران
ناصرالدین علی تقویان فلسفه آموزش و پرورش پژوهشکدة مطالعات فرهنگی و اجتماعی
رضا تسلیمی طهرانی جامعه شناسی نظری و فرهنگی عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات
علی اکبر تشکری تاریخ، تاریخ، جغرافیا و باستان‌شناسی گروه آموزشی تاریخ-دانشکده علوم انسانی-دانشگاه یزد
فاطمه جواهری مطالعات زنان، جامعه شناسی دانشیار جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی
محمد جوادی پور دانشگاه تهران
محمدرضا جوادی یگانه جامعه شناسی بزرگراه جلال آل احمد، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، گروه جامعه شناسی
محمدجواد جاوید فقه، اصول، علوم قرآنی و حدیث دانشگاه تهران
حمید جاودانی آموزش عالی دانشیارگروه مطالعات مدیریت آموزش عالی، مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی
زهیر حیاتی علم اطلاعات و دانش شناسی Associate Professor
آرش حیدری مطالعات فرهنگی عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ تهران
محمود حیدریان باستان‌شناسی استادیار باستان‌شناسی دانشگاه شهر کرد
حامد حاجی حیدری جامعه شناسی گروه جامعه شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
کرم حبیب‌پور گتابی جامعه شناسی توسعه گروه جامعه‌شناسی، دانشگاه خوارزمی
میترا حبیبی
رسول حسین پور تنکابنی فلسفه، فلسفه تعلیم و تربیت پژوهشگر پسادکتری دانشگاه فردوسی مشهد- پژوهشکدۀ مطالعات اسلامی در علوم انسانی. گروه تعلیم و تربیت اسلامی.
مهدی حسین‌زاده فرمی جامعه شناسی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی
سید بهشید حسینی مطالعات هنر و زیبایی‌شناسی استاد تمام گروه معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه هنر تهران.
سیدحسن حسینی جامعه شناسی خانواده عضو هیأت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
داود حسینی هاشم زاده جامعه شناسی دانشگاه تهران
محمد حسینی مقدم مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی
زهره خوارزمی مطالعات فرهنگی، مطالعات آمریکا شمالی دانشکده مطالعات جهان، دانشگاه تهران
علی خورسندی طاسکوه پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم
غلامرضا خوش فر جامعه شناسی عضو هیأت علمی/ دانشگاه گلستان
اسماعیل خلیلی علم اطلاعات و دانش شناسی پژوهشگر همکار موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم
صدرا خسروی ارتباطات خیابان پاسداران، خیابان شهید مؤمن نژاد (گلستان یکم)، پلاک ۱۲۴، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی
علیرضا دولتشاهی زبان‌شناسی همگانی کتابخانه باغ موزه ملک
بهناز دوران بازی‌های رایانه، روانشناسی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)، دانشکده پزشکی، گروه روانشناسی
بهزاد دوران جامعه شناسی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران
علیرضا دهقان نیری جامعه‌شناسی ارتباطات
حسین دهقانزاده مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه تبریز
حسین دانش مهر جامعه شناسی توسعه دانشگاه کردستان
حمیده دباغی
محمدسعید ذکایی جامعه شناسی
حسن ذوالفقاری زبان و ادبیات عضو هیئت علمی
نرگس ذاکر جعفری مطالعات هنر و زیبایی‌شناسی گروه موسیقی، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه گیلان، رشت، ایران.
غلامرضا ذاکر صالحی آموزش عالی مطالعه پژوهش و نوآوری آموزش عالی
جلال‌الدین رفیع‌فر
بهروز روستاخیز علوم اجتماعی و ارتباطات استادیار مردم‌شناسی و عضو پژوهشکدۀ مطالعات و سیاست‌گذاری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی؛ تهران، ایران.
محسن روشنیان رامین فلسفه آموزش و پرورش دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی
اعظم راودراد علوم اجتماعی و ارتباطات دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
علی رازی‌زاده بازی‌های رایانه دانشجوی دکترای حکمت هنر دینی/ دانشگاه ادیان، مدرسه اسلامی هنر
علی ربانی جامعه‌شناسی دین و فرهنگ دانشیار گروه علوم اجتماعی
فریدون رحیم‌زاده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
جبار رحمانی انسان‌شناسی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم
محمدمهدی رحمتی جامعه شناسی نظری و فرهنگی دانشگاه گیلان
محمد رضایی جامعه شناسی
سیدسعید زاهد زاهدانی
قاسم زائری جامعه شناسی گروه جامعه شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
فتح اله زارع خلیلی مطالعات هنر و زیبایی‌شناسی، ارتباطات تصویری استادیار گروه پژوهش هنر، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه شیراز
رضا زعفریان گروه توسعه کارآفرینی دانشگاه تهران
سیدمحمدعلی سیدحسینی بازی‌های رایانه، علوم اجتماعی و ارتباطات معاون پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای
علی سلمانی
خسرو سلجوقی مدیریت عضو هیئت علمی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور
سید علی اصغر سلطانی زبان‌شناسی همگانی دانشگاه باقرالعلوم
سحر سلطانی فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه خوارزمی
محمد سلطانی فر ارتباطات استاد دانشگاه
محمد سمیعی علوم سیاسی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
یونس سخاوت مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه هنر اسلامی تبریز
سیدحسین سراج‌زاده جامعه شناسی
سعیده سعیدی انسان‌شناسی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی
فاطمه شفیعی سروستانی علوم سیاسی، روابط بین‌الملل و مطالعات منطقه‌ای دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
مریم شفیعی سروستانی مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی، جامعه شناسی دانشگاه شیراز
رویا شاکری مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی دانشجوی دکترای مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی
تهمینه شاوردی جامعه شناسی دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی
وحید شالچی مطالعات فرهنگی، جامعه شناسی نظری و فرهنگی -عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه علامه
احسان شاه قاسمی ارتباطات دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
مهناز شاه علی زاده جامعه شناسی، دین و فرهنگ ایرانی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
جبار شجاعی دانشگاه امام صادق
نسیم‌السادات شریعت‌پناهی مطالعات زنان دانشجوی دکتری دانشگاه تربیت مدرس
محمدحسین شعاعی مطالعات فرهنگی دانشگاه امام صادق
وحید طلوعی مطالعات فرهنگی، جامعه شناسی نظری و فرهنگی دانشگاه تورنتو
سعید طاووسی تاریخ دانشگاه علامه طباطبایی
محمدرضا طالبان جامعه شناسی، جامعه‌شناسی سیاسی پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی
حامد طاهری کیا مطالعات فرهنگی استادیار/پژوهشکدۀ مطالعات فرهنگی و علوم اجتماعی
محمد رحیم عیوضی جامعه‌شناسی سیاسی عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)
منوچهر علی نژاد جامعه شناسی، جامعه شناسی توسعه استادیار دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه یزد
فردین علیخواه فرهنگ و شهر، جامعه شناسی استادیار-دانشگاه گیلان
علی‌اکبر علیخانی دانشکده مطالعات جهان
سیدمحسن علوی‌پور علوم سیاسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
موسی عنبری جامعه شناسی توسعه دانشگاه تهران
مرضیه عالی فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه تهران
سعید رضا عاملی جامعه‌شناسی ارتباطات امیرآباد شمالی، دانشکده مطالعات جهان،
حمید عباداللهی چنذانق جامعه شناسی دانشیار و عضو هیئت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه گیلان
مهدی عباس‌زاده فلسفه عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
محمدتقی عباسی شوازی جامعه‌شناسی ارتباطات استادیار گروه جامعه شناسی، دانشگاه شیراز
حمید عبداللهیان جامعه شناسی، جامعه شناسی تاریخی دانشگاه تهران
امیربهرام عرب احمدی ارتباطات میان‌فرهنگی عضو هیات علمی دانشگاه تهران
مهرداد عربستانی انسان‌شناسی گروه انسان شناسی، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
پرستو عشرتی مطالعات هنر و زیبایی‌شناسی استادیار / دانشکده معماری، پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران
فرزاد غلامی ارتباطات استادیار مطالعات ارتباطی گروه علوم ارتباطات اجتماعی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
جواد غلامی آموزش زبان استادیار آموزش زبان انگلیسی، دانشگاه ارومیه
رضا غلامی علوم سیاسی عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و رئیس مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
رضا صفری شالی جامعه شناسی توسعه عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی
سیاوش صلواتیان عضو هیئت علمی دانشکده ارتباطات و رسانه، دانشگاه صداوسیما
سهیلا صلاحی مقدم ادبیات و فرهنگ ایرانی دانشیار دانشگاه الزهراءس ایران تهران
رضا صمیم جامعه شناسی دانشیار گروه مطالعات فرهنگی، موسسه مطالعات فرهنگی اجتماعی
عطااله صالحی نظریه و نقد دانشگاه شهید باهنر کرمان-بخش حقوق
حسین صادقی حقوق دانشگاه تهران
رسول صادقی جمعیت‌شناسی مهاجرین بین‌المللی و پناهندگان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
شاهو صبار ارتباطات عضو هیأت علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
آمنه صدیقیان بیدگلی جامعه شناسی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری